Estel Llansana Martínez

Unitat didàctica per treballar els aliments

Recursos: A2
Durada: 8 hores
Conèixer el vocabulari dels aliments, de les botigues, dels verbs de la cuina, dels estris de cuina i de taula.

OBJECTIUS

Conèixer el vocabulari dels aliments, de les botigues, dels verbs de la cuina, dels estris de cuina i de taula.
Treballar l’imperatiu i els pronoms febles.
Parlar de plats típics, dels hàbits alimentaris, dels gustos, explicar una recepta, comprar aliments i anar al restaurant.

DOCUMENTS

Descarrega’t els documents d’aquest recurs:

Llansana-Unitat_didactica_aliments_estel_llansana.pdf(4 MB)

Continguts gramaticals

L’imperatiu, els pronoms febles, els interrogatius, la flexió de gènere i de nombre dels adjectius, les perífrasis d’obligació, els numerals i els quantificadors.

Continguts lèxics

Els aliments, els estris de la cuina i de la taula, les receptes, el restaurant, les botigues, les textures, les formes i els colors.

Continguts socioculturals

Plats típics catalans, receptes, codis culturals a les botigues o al restaurant.

Habilitats treballades

Expressió oral, Expressió escrita, Comprensió oral, Comprensió escrita, Interacció oral.

Context educatiu

Universitats de dins del domini lingüístic, Universitats de fora del domini lingüístic, Educació d’adults dins del domini lingüístic, Educació d’adults fora del domini lingüístic.

Materials i recursos

Textos escrits, Arxius sonors.